Commissie voor Wijken en Buitenruimte

 

Agenda voor de OPENBARE overlegvergadering op woensdag 26 januari 2005
Aansluitend aan de procedurevergadering

De agenda en de stukken voor de vergadering liggen met ingang van heden voor een ieder ter inzage in het Bestuurlijk Informatie- en Documentatiecentrum van de Bestuursdienst, Begane Grond van het Stadskantoor, ingang Rodezand 18. Het Bestuurlijk Informatie- en Documentatiecentrum is geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur (tel.nr. 417 25 14). Tevens zijn hier – tegen betaling – afschriften van deze stukken verkrijgbaar. 
Ook zijn de agenda en de stukken te raadplegen via Internet. Het adres is http://www.bds.rotterdam.nl.

Aan de commissie gedurende het vragenhalfuur te stellen vragen moeten ten minste twee werkdagen voor de dag waarop de vergadering wordt gehouden schriftelijk worden ingediend bij de secretaris van de commissie, Laila Na'lawi, tel.nr. 417 32 40, fax 417 91 61. e-mail l.nalawi@griffie.rotterdam.nl 

 

1.      Opening en mededelingen  

2.      Vaststellen agenda 

3.      Vragenhalfuurtje 

4.      Masterplan Nieuw Crooswijk (leden van commissie FIV zijn hiervoor uitgenodigd)

Ter advisering aan de gemeenteraad. Het werkbezoek aan Nieuw Crooswijk en de ontvangen stukken zullen dienen als informatiebron. Het agendapunt wordt geopend met een presentatie door de wethouder. DE vertegenwoordigers van de Federatie Bewonerscomités Nieuw Crooswijk hebben zich aangemeld om bij dit onderwerp te komen inspreken. Zie de aparte notitie over de behandelwijze.  

5.      Besluitenlijsten overlegvergadering 6 oktober, 1 november en 1 december 2004

Ter vaststelling.  

6.     Actualiteiten

 

 

Federatie Bewonerscomités Nieuw Crooswijk